Facebook-advies.
Voor KMO’s van vandaag.

 

Facebook is tegenwoordig hét middel om (potentiële) klanten te bereiken. Tenminste, als het goed gebruikt wordt… Op Facebook zijn het immers jouw klanten die beslissen of ze je volgen of niet. Een bedrijf in de kijker zetten met posts die het publiek blijven boeien, blijkt voor veel zaakvoerders een echte uitdaging.

Start to Facebook

Herken je dit? Je bent niet alleen.
Voor jou en al die andere zaakvoerders die Facebook eerder een last dan een lust vinden, heeft Viva Lingua een Facebook-pakket in het leven geroepen. Dit pakket biedt je een stevige ruggesteun, waardoor ook jouw bedrijf zijn weg vindt op Facebook.

Het pakket bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Een briefing om jou, je bedrijf en je klanten te leren kennen. We denken samen na over wat je klanten interesseert, hoe je ze best aanspreekt, …
  • Een uitvoerig contentplan dat de basis zal vormen van je Facebookmarketing
  • Een aantal posts die je kan gebruiken om je Facebookpagina (nieuw) leven in te blazen. Wil je graag foto’s bij je posts? Dat kan, Viva Lingua werkt hiervoor samen met een professionele fotograaf, 135 mm.
  • Hulp bij het onderhouden van je Facebookpagina: berichten posten, advies over omgaan met reacties, …
     

What you need is what you get

Je hebt al een pagina, maar zoekt hulp op lange termijn bij het onderhouden ervan? Je zoekt advies, maar wil wel graag zelf posten? Ook dan kan je bij Viva Lingua terecht. Je stelt namelijk zelf je pakket samen, op basis van wat jouw bedrijf nodig heeft.